De ce SBaby?

Povestea SBaby a inceput cu mult timp in urma, insa a prins cu adevarat contur la finele anului 2015.

Valeria ne-a marturisit ca iubeste copiii, in special bebelusii, si ca acesta este unul dintre motivele principale pentru care a ales sa puna pe picioare o astfel de afacere.

„Este proiectul meu de suflet, ce ma impulsioneaza pe zi ce trece tot mai mult. Este mai mult decat o afacere, este un mod de viata, iar copii reprezinta sursa mea de inspiratie pentru fiecare produs in parte.

sbabyshop

Am început cu hainutele pentru bebelusi, dar ne-am dat seama ca orice mamica are nevoie de ceva mai mult pentru copilul ei. In jurul meu, toate prietenele erau intr-o continua cautare de produse pentru bebelusi. A fost momentul in care am realizat ca o linie de hainute nu este suficienta si ca trebuie sa facem ceva mai mult.

Astfel, am decis sa oferim o gama larga de produse pentru copii, de la hainute pana la obiecte de mobilier si decor. Am calatorit, am cautat, m-am sfatuit si, in cele din urma, impreuna cu echipa mea minunata, visele mele au inceput sa prinda contur… Ne-am axat pe produse si accesorii deosebite si extrem de calitative, ce pot fi personalizate la cerere. Si pentru ca stim cat de ocupate sunt mamicile, am hotarat sa lansam si produse pentru femei, disponibile pe site-ul nostru.

Intotdeauna incercam sa tinem pasul cu tendintele si suntem intr-o continua cautare de ceva nou si diferit pentru a putea multumi si cele mai pretentioase asteptari ale clientilor nostri.”