Bine ati venit pe site-ul Sbabyshop!
Din dragoste pentru copii, realizam produse personalizate marca SBaby, special create pentru confortul bebelusilor, in functie de preferintele dvs.
  
Suntem producatorii lenjeriilor de patut cu un design unic, lucram cu materiale textile de calitate superioara, iar atelierul nostru este dotat cu masini de cusut noi si aparatura pentru brodat de ultima generatie. 
Fabrica este situată în Republica Moldova, pe Bd. Moscova 20/3, Chisinau. Biroul nostru din Romania se afla la adresa din bd. Pipera, nr 1/I, Admax, Voluntari, Ilfov, fiind locul de unde distribuim produsele noaste pe teritoriul european. Suntem foarte atenti in alegerea materialelor pe care la folosim si intotdeauna verificam disponibilitatea imprimeurilor, va comunicam suma de plata si livram comenzile in timp.
Va stam la dispozitie de luni pana duminica pentru orice detalii legate de produsele noastre. Toate comenzile sunt preluate in ordinea preluarii acestora. Nu percepem taxa de urgenta si facem tot posibilul ca toate comenzile sa fie executate in cel ma scurt timp.
Va multumim pentru incredere!